Здравейте, коледни ентусиасти! Време е да се потопим в магията на

...
Здравейте, коледни ентусиасти! Време е да се потопим в магията на
Коментари Харесай

Най-желаните подаръци за Коледа през 2023 г. Дали и Вашият е в класацията?

Здравейте, коледни запалянковци! 

Време е да се потопим в магията на празника на празниците – Коледа. 

И какво е Коледа без семейство, коледна елха и... дарове, несъмнено? 

Събрали сме хрумвания за най-желаните дарове за 2023 година, които ще накарат околните ви да се почувстват като деца на първата си Коледа. 

За обичания човек е добре да подарим персонален подарък, който да го накара да се усмихне. Кутия цялостна с изненади – сантиментално увещание за най-щастливите ви моменти. 
 
Добра концепция за подарък за другар е настолна игра, с която ще се забавлявате часове наред. От класическо „ Монополи “ и „ Скрабъл “ до реформаторски занимателни игри като „ Караоке Битка “ и „ Кой съм аз? “, вариантите са безчет. 

И да не забравим най-малките, които чакат Коледа с най-голямо неспокойствие и неспокойствие. Мечтаната играчка постоянно е добър избор. 

Ако пък не сте сигурни, че ще извършите верния избор, евентуално най-хубавото решение е да купите, които към този момент са се сетили за това. Ще научите повече, като продължавате да четете.

Защо?

Защото тя е ключ към кутията с безкрайни благоприятни условия за занимания и приятност. Тя е като билет към магически свят, където всичко е допустимо. 

И какво по-добро от това да подарим на нашите близки опцията да изберат сами своя желан подарък.

Може би ще се изненадате, само че се оказва, че подаръчната картичка е най-популярният коледен подарък. 

Според изследване за празнично извършване на покупки, извършено в Съединени американски щати в края на 2023 година, облеклата и подаръчните картички са най-предпочитаният подарък, който интервюираните възнамеряват да купят. Над половината от интервюираните декларират, че желаят да купят такива артикули като подарък през тазгодишния празничен сезон.

Относно стремежи подарък, интервюираните са дали отговор, че най-вече биха се зарадвали на пари в брой, подаръчна картичка или облекла.

А има ли разлика в резултатите при мъжете и дамите?

С наближаването на Коледа Statista организира изследване измежду повече от 1000 пълнолетни жители на Съединени американски щати, с цел да разбере кои дарове хората в Америка биха получили с най-голямо наслаждение тази година.

Оказва се, че най-желаният подарък в действителност въобще не е подарък, а пари - цели половината от дамите и 36% от мъжете споделят, че на драго сърце биха получили пари в брой или превод за Коледа.

Мъжете и дамите се припокриват още повече, когато става въпрос за други мечтани дарове, като и двамата споделят, че ваучери или карти за дарове, облекла и обувки са надлежно вторият и третият най-желан подарък.

Въз основа на тези резултати от изследването се оказва, че приемането на това, което хората в действителност желаят, не изисква доста старания.

За да ви улесним още повече, ще ви издадем една дребна коледна загадка. 

Grabo.bg имат нова услуга и оферират подаръчни картички на обичани марки. 

Ваучерите са за известни магазини за облекла, мебели, домашни използва, бутици за бижута, аксесоари. Подаръчна картичка може да закупите и за готина квартална пекарна.

Grabo.bg събира на едно място разнородни подаръчни картички, с цел да може бързо и елементарно клиентът да избере подарък за своите близки и другари. 

Вместо да се чудите какво да изберете за подарък на обичан човек,  и да разгледате какви варианти има за съответния град.

Подаръчните картички са заредени с избрана сума и могат да се употребяват както във физически, по този начин и в онлайн магазините на съответните марки. Това предлага улеснение и опция за избор от разнообразни варианти за дарове за твоя град, без да е належащо да обикаляте магазините преди празниците. 

Закупуването на подаръчна картичка през Grabo.bg е елементарно и несъмнено, като изискванията за прилагане могат да варират според от марката.

Подаръчната картичка може да бъде опакована в хубав подаръчен плик или да бъде изпратена по имейл на получателя. Така вашият подарък ще доближи бързо и елементарно. 

Огромният избор на варианти в Grabo.bg ще направи Коледата допустима!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР